М’ясо по-капитански з свинини в духовці
М’ясо по-капитански з свинини в духовці приготувати кожна господиня без проблем. Блюдо виходить соковитим і ситним. Його навіть можна подавати без гарніру. Але доповнити ароматне м’ясо улюбленим гарніром ніхто не забороняє. Для мене ідеальний гарнір – картопляне пюре. Ви можете з легкістю вибрати щось інше.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Склад:
- Свинина – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – 100 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Свинину промийте і обсушити серветками. Розділіть на частини товщиною не більше 2-х сантиметрів, з допомогою кулінарного молоточка добре відбийте, щоб м’ясо було соковитіше. Підсоліть і приперчите.
Крок 2. Свинину перекладіть в ємність, в якій збираєтеся запікати страву. Цибуля ріпчаста обшелушите від верхнього шару. Головки цибулі поріжте півкільцями. Прикрийте м’ясо.
Крок 3. Твердий сир натріть на тертці і припорошите заготовку.
Крок 4. Просочіть майонезом. Прикрийте фольгою.
Крок 5. Приберіть в духовку і готуйте 40 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте ще 5 хвилин до золотистої скоринки.
Крок 6. Подавайте ароматне блюдо порційно. Запрошуйте домочадців і насолоджуйтеся соковитим гарячою стравою. Приємного апетиту!