Оленина, приготована на сковороді
Оленина, приготована на сковороді, порадує вас своїм яскравим смаком і поживними властивостями. Страви з дичини – це те, що точно урізноманітнює домашнє меню. Подавайте апетитну оленину з вашими улюбленими гарнірами. Підходить як для обідів в колі сім’ї, так і свят.
Час готування – 2 години
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Оленина – 0,6 кг
- Вино червоне – 150 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Бекон – 80 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Перець чилі – 0,5 шт.
- Лимон – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Шматочки бекону подтапливаем на сковороді. Додаємо сюди трохи солі і лимонного соку.
Крок 2. Оленину ділимо на порційні шматки і викладаємо у підготовлену сковороду. Смажимо до рум’янцю з усіх боків.
Крок 3. Викладаємо до м’яса дичини, нарізану тонкими півкільцями цибулину.
Крок 4. Тушкуємо вміст на невеликому вогні, поки овочі не стане м’яким і напівпрозорим.
Крок 5. Додаємо в масу лимонну цедру, спеції і подрібнений перець чилі. Вливаємо червоне вино.
Крок 6. Тушкуємо страву під кришкою на невеликому вогні не менше однієї години.
Крок 7. Оленину, приготовану на сковороді, можна розкладати по тарілках і подавати до столу!