Гуляш з оленини
Гуляш з оленини приємно здивує вас своїм яскравим смаком і поживними властивостями. Страви з дичини – це те, що точно урізноманітнює домашнє меню. Подавайте апетитну оленину з вашими улюбленими гарнірами. Підходить як для обідів в колі сім’ї, так і свят.
Час готування – 3 години
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Оленина – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сметана – 100 гр.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо відповідний шматок оленини.
Крок 2. Вимочуємо м’ясо дичини у воді, після видаляємо плівки. Знову промиваємо під водою.
Крок 3. Підготовлене м’ясо нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 4. Викладаємо оленину в сковороду і обсмажуємо на сильному вогні до зміни кольору.
Крок 5. Додаємо до м’яса подрібнену цибулю. Заливаємо все це водою або бульйоном. Тушкуємо 5 хвилин і доповнюємо сметаною.
Крок 6. Далі додаємо томатну пасту, сіль, спеції за смаком і чорний мелений перець. Тушкуємо на невеликому вогні півтори години.
Крок 7. Гуляш з оленини готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!