Оленина – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Гуляш з оленини

Гуляш з оленини приємно здивує вас своїм яскравим смаком і поживними властивостями. Страви з дичини – це те, що точно урізноманітнює домашнє меню. Подавайте апетитну оленину з вашими улюбленими гарнірами. Підходить як для обідів в колі сім’ї, так і свят.

Час готування – 3 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Оленина – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо відповідний шматок оленини.

Крок 2. Вимочуємо м’ясо дичини у воді, після видаляємо плівки. Знову промиваємо під водою.

Крок 3. Підготовлене м’ясо нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 4. Викладаємо оленину в сковороду і обсмажуємо на сильному вогні до зміни кольору.

Крок 5. Додаємо до м’яса подрібнену цибулю. Заливаємо все це водою або бульйоном. Тушкуємо 5 хвилин і доповнюємо сметаною.

Крок 6. Далі додаємо томатну пасту, сіль, спеції за смаком і чорний мелений перець. Тушкуємо на невеликому вогні півтори години.

Крок 7. Гуляш з оленини готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!