Тушкована оленина з картоплею
Тушкована оленина з картоплею – цікаве і апетитне блюдо для вашого столу. Перед ароматним частуванням з дичини ніхто не зможе встояти. Для приготування використовуйте наш покроковий рецепт перевірений. З його допомогою м’ясо вийде м’яким, а кулінарний процес не доставить вам багато клопоту.
Час готування – 2 години
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Оленина – 0,7 кг
- Картопля – 0,4 кг
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Морква – 150 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Борошно – 2 ст. л.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- лавровий Лист – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Оленину промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо в каструлю і ставимо на помірний вогонь. Даємо м’яса прогрітися.
Крок 2. Очищаємо цибулю від лушпиння і нарізаємо його дрібними кубиками.
Крок 3. Морквину розбираємо на середні брусочки.
Крок 4. Чистимо картоплю й нарізаємо середніми за розміром шматочками.
Крок 5. Подрібнюємо очищені зубчики часнику.
Крок 6. До м’яса додаємо цибулю, спеції і соєвий соус. Перемішуємо.
Крок 7. Заливаємо продукти водою. Кип’ятимо і тушкуємо близько 10 хвилин.
Крок 8. Викладаємо сюди картоплю з морквою. Знову вливаємо воду і додаємо лавровий лист для аромату. Тушкуємо під кришкою до м’якості.
Крок 9. Борошно розмішуємо з двома столовими ложками води. Вливаємо суміш в блюдо, перемішуємо і тушкуємо до загустіння.
Крок 10. Апетитна тушкована оленина з картоплею готова. Подавайте до столу з ароматною свіжою зеленню!