Оленина в рукаві в духовці
Оленина в рукаві в духовці порадує вас насиченим смаком і яскравим ароматом дичини. Приготування м’яса таким способом зробить його м’яким і більш ніжним. Подавайте до домашнього або святкового столу, доповнивши вашими улюбленими гарнірами. Обіцяємо, що байдужих не залишиться.
Час готування – 4 години
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Оленина – 0,6 кг
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Для соусу:
- Часник – 4 зубчики.
- Жимолость – 300 гр.
- Кінза – 1 пучок.
- Кріп – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чилі – 1 шт.
- Оцет яблучний – 1 ст. л.
- Мед – 2 ч. л.
- Вода – 100-150 мл
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку приготуємо соус. Для цього всі інгредієнти відправляємо в блендер і подрібнюємо.
Крок 2. Оленину промиваємо і очищаємо від плівок, після нарізаємо порційними шматочками.
Крок 3. Викладаємо м’ясо дичини у велику миску і заливаємо соусом.
Крок 4. Добре все перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1-2 години.
Крок 5. Поміщаємо підготовлене м’ясо в соусі в рукав для запікання. Зав’язуємо з обох сторін.
Крок 6. Відправляємо заготовку в розігріту до 190 градусів духовку на півтори години. Після акуратно розрізаємо рукав і витягаємо смачне частування.
Крок 7. Оленина в рукаві в духовці готова. Подавайте до столу з соусом з жимолості.