Смачний суп з оленини
Смачний суп з оленини стане справжньою родзинкою вашого домашнього столу. Яскраве страву з дичини нікого не залишить байдужим. Такий суп вийде дуже наваристим, ароматним і поживним. Для його приготування скористайтеся перевіреним рецептом з покроковим описом процесу.
Час готування – 3 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Оленина на кістки – 0,5 кг
- Сочевиця зелена – 1 склянка
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції сухі – 1 ч. л.
- Зелень – 1 пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Оленину на кістки промиваємо під водою і розрізаємо на частини поменше. Викладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту.
Крок 2. У цей час добре промиваємо сочевицю.
Крок 3. Доводимо каструлю з кістками до кипіння.
Крок 4. Після першого кипіння виливаємо бульйон. Промиваємо кісточки і заливаємо їх новою водою.
Крок 5. Відварюємо бульйон дві години, періодично видаляючи піну.
Крок 6. Після готовності прибираємо оленину з каструлі і даємо їй охолонути.
Крок 7. Відокремлюємо м’ясо від кісточок і дрібно нарізаємо його.
Крок 8. У готовий бульйон кладемо підготовлену сочевицю. Солимо, доповнюємо спеціями і варимо 30 хвилин.
Крок 9. Натираємо на тертці моркву і нарізаємо цибулю. Відправляємо овочі в каструлю.
Крок 10. Обсмажуємо до м’якого стану і відправляємо в каструлю. Також викладаємо м’ясо.
Крок 11. Подрібнюємо пучок промитої зелені.
Крок 12. В кінці готування додаємо зелень на суп.
Крок 13. Смачний суп з оленини готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!