Омлет з сосисками – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Омлет з сосисками – це поживний і дуже апетитний варіант повноцінного сніданку, який обов’язково сподобається як маленьким, так і дорослим. Поєднання збитих яєць з кільцями м’ясного напівфабрикату, доповнені різними спеціями, коров’ячим молоком, а також овочами – це сама справжня гармонія смаків і ароматів, які приведуть у захват ваші смакові рецептори. Заряджаємося білком і насиченими жирами з самого ранку!

Омлет з сосисками на сковороді

Омлет з сосисками на сковороді – це варіант найпростішого сніданку на дві персони, на приготування якого ви витратите не більше п’яти хвилин, тому що нам необхідно лише розбити яйця, додати м’ясної продукції, овочів і трохи сиру для пікантності, вуаля – все готово!

Інгредієнти на
2 порц.

  • Молоко коров’яче 50 мл
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 30 гр.
  • Сосиски 1 шт.
  • 3 шт. Помідори черрі
  • Олія соняшникова 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Для прискорення процесу і власного зручності, викладаємо на стіл все необхідне.
  2. В піалу розбиваємо два курячих яйця.
  3. Виливаємо всю порцію молока і приправляємо невеликою кількістю меленого перцю і солі – об’єднуємо за допомогою віночка.
  4. Промиті помідори розрізаємо навпіл, довільно подрібнюємо сосиску. Паралельно розігріваємо олію в сковорідці.
  5. Переливаємо в жароміцний посуд яєчно-молочну суміш і розподіляємо нарізані компоненти.
  6. Присипаємо страву тертим сиром і, прикривши кришкою, доводимо до готовності на мінімальному нагріві близько 5-7 хвилин.
  7. Перекладаємо апетитний омлет на плоске блюдо для сервірування і негайно знімаємо пробу. Приємного апетиту!

Омлет на молоці з сосисками в духовці

Омлет на молоці з сосисками – це оригінальне страву, приготовлене з яєць з різними доповненнями. В даному випадку рекомендуємо вам використовувати м’ясні напівфабрикати і пір’я свіжого зеленого лука, так страва виходить дуже ароматним і смачним. А для пишноти слід використовувати невелику жароміцну форму.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 60 мл
  • Сосиски – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 2 пера.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У форму для запікання викладаємо шматочки вершкового масла.

Крок 2. Зверху висипаємо нарізку з промитого і обсушенного лука.

Крок 3. Зверху викладаємо кільця сосиски.

Крок 4. В окрему ємність розбиваємо два яйця, орієнтуючись по своєму смаку, додаємо чорний перець і сіль.

Крок 5. Підливаємо молоко і гарненько перемішуємо.

Крок 6. Отриману масу виливаємо в жароміцну форму.

Крок 7. Переміщаємо посуд в духовку, попередньо прогрітий до 180 градусів, на 12-15 хвилин.

Крок 8. Розрізаємо, викладаємо на тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Омлет з сиром і сосисками

Омлет з сиром і сосисками – це найпопулярніше і смачне поєднання компонентів, яке любить кожен. М’ясна складова додає страві ситості і поживності, а сир – вишуканість, як «підсилювача смаку та аромату», також рекомендуємо використовувати, посічену свіжу зелень.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 7-10 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Сосиски – 3 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Яйця – 6 шт.
  • Молоко – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. В широку миску зручну для вимішування розбиваємо яйця.

Крок 2. В ту ж ємність натираємо сир за допомогою терки з дрібними отворами.

Крок 3. З сосисок знімаємо оболонку, ріжемо кільцями і відправляємо до попередніх компонентів.

Крок 4. Доповнюємо суміш сіллю і перцем, також вливаємо молоко – перемішуємо і виливаємо на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Готуємо під кришкою на повільному полум’ї близько 6 хвилин.

Крок 5. За бажанням прикрашаємо зеленню і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!

Омлет з сосисками і помідорами

Омлет з сосисками і помідорами – це проста в готуванні, але в той же час дуже апетитне блюдо, яке допоможе вам за короткий проміжок часу, ситно і поживно нагодувати всю сім’ю. Завдяки додаванню томатів, страва насичується кисло-солодким соком – дуже смачно!

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 7-10 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Сосиски – 2 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Цибуля – ½ шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 50 мл
  • Масло соняшникове – 1,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Половинку цибулини очищаємо, знімаємо упаковку з м’ясної складової, під струменем води ретельно промиваємо яйця.

Крок 2. Сосиски ріжемо на колечка середньої товщини.

Крок 3. Нарізаємо півкільцями ріпчасту цибулю, а помідор кубиками.

Крок 4. В піалі збовтуємо курячі яйця і молоко.

Крок 5. Присмачую невеликою кількістю солі і меленого перцю – заважаємо.

Крок 6. На розігрітому рослинному маслі пасеруємо цибулю до прозорості, додаємо сосиски, а потім і томат. Перемішавши, смажимо близько 3-4 хвилин.

Крок 7. Виливаємо підготовлену суміш для омлету.

Крок 8. Прикриваємо блюдо кришкою, зменшуємо полум’я до мінімуму і засікаємо 8-10 хвилин.

Крок 9. Перед подачею доповнюємо омлет скибочками багета і кетчупом – трапезуєм. Приємного апетиту!

Омлет з сосисками в мультиварці

Омлет з сосисками в мультиварці готується настільки легко і просто, що, навіть вперше користуючись сучасною «грубкою», у вас обов’язково все вийде щонайкраще. Залежно від виробника, для готування слід обирати такі режими, як випікання або смаження.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 8 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт.
  • Сосиски – 3 шт.
  • Молоко – 150 мл
  • Масло рослинне – ½ ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. На робочий стіл викладаємо потрібні для готування продукти.

Крок 2. У глибокій мисці расколачиваем яйця з додаванням солі і молока.

Крок 3. Нарізавши сосиски кільцями, обсмажуємо їх в чаші на маслі в режимі «випічка».

Крок 4. До підрум’яненим м’ясних напівфабрикатів переливаємо яєчно-молочну суміш, закриваємо кришкою і продовжуємо готування протягом 10-12 хвилин.

Крок 5. Гарячий омлет ділимо на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!