Омлет з сосисками – це поживний і дуже апетитний варіант повноцінного сніданку, який обов’язково сподобається як маленьким, так і дорослим. Поєднання збитих яєць з кільцями м’ясного напівфабрикату, доповнені різними спеціями, коров’ячим молоком, а також овочами – це сама справжня гармонія смаків і ароматів, які приведуть у захват ваші смакові рецептори. Заряджаємося білком і насиченими жирами з самого ранку!
Омлет з сосисками на сковороді
Омлет з сосисками на сковороді – це варіант найпростішого сніданку на дві персони, на приготування якого ви витратите не більше п’яти хвилин, тому що нам необхідно лише розбити яйця, додати м’ясної продукції, овочів і трохи сиру для пікантності, вуаля – все готово!
Інгредієнти на
2 порц.
- Молоко коров’яче 50 мл
- Яйце куряче 2 шт.
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) 30 гр.
- Сосиски 1 шт.
- 3 шт. Помідори черрі
- Олія соняшникова 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування:
- Для прискорення процесу і власного зручності, викладаємо на стіл все необхідне.
- В піалу розбиваємо два курячих яйця.
- Виливаємо всю порцію молока і приправляємо невеликою кількістю меленого перцю і солі – об’єднуємо за допомогою віночка.
- Промиті помідори розрізаємо навпіл, довільно подрібнюємо сосиску. Паралельно розігріваємо олію в сковорідці.
- Переливаємо в жароміцний посуд яєчно-молочну суміш і розподіляємо нарізані компоненти.
- Присипаємо страву тертим сиром і, прикривши кришкою, доводимо до готовності на мінімальному нагріві близько 5-7 хвилин.
- Перекладаємо апетитний омлет на плоске блюдо для сервірування і негайно знімаємо пробу. Приємного апетиту!
Омлет на молоці з сосисками в духовці
Омлет на молоці з сосисками – це оригінальне страву, приготовлене з яєць з різними доповненнями. В даному випадку рекомендуємо вам використовувати м’ясні напівфабрикати і пір’я свіжого зеленого лука, так страва виходить дуже ароматним і смачним. А для пишноти слід використовувати невелику жароміцну форму.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 60 мл
- Сосиски – 1 шт.
- Цибуля зелена – 2 пера.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У форму для запікання викладаємо шматочки вершкового масла.
Крок 2. Зверху висипаємо нарізку з промитого і обсушенного лука.
Крок 3. Зверху викладаємо кільця сосиски.
Крок 4. В окрему ємність розбиваємо два яйця, орієнтуючись по своєму смаку, додаємо чорний перець і сіль.
Крок 5. Підливаємо молоко і гарненько перемішуємо.
Крок 6. Отриману масу виливаємо в жароміцну форму.
Крок 7. Переміщаємо посуд в духовку, попередньо прогрітий до 180 градусів, на 12-15 хвилин.
Крок 8. Розрізаємо, викладаємо на тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Омлет з сиром і сосисками
Омлет з сиром і сосисками – це найпопулярніше і смачне поєднання компонентів, яке любить кожен. М’ясна складова додає страві ситості і поживності, а сир – вишуканість, як «підсилювача смаку та аромату», також рекомендуємо використовувати, посічену свіжу зелень.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 7-10 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Сосиски – 3 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Яйця – 6 шт.
- Молоко – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. В широку миску зручну для вимішування розбиваємо яйця.
Крок 2. В ту ж ємність натираємо сир за допомогою терки з дрібними отворами.
Крок 3. З сосисок знімаємо оболонку, ріжемо кільцями і відправляємо до попередніх компонентів.
Крок 4. Доповнюємо суміш сіллю і перцем, також вливаємо молоко – перемішуємо і виливаємо на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Готуємо під кришкою на повільному полум’ї близько 6 хвилин.
Крок 5. За бажанням прикрашаємо зеленню і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!
Омлет з сосисками і помідорами
Омлет з сосисками і помідорами – це проста в готуванні, але в той же час дуже апетитне блюдо, яке допоможе вам за короткий проміжок часу, ситно і поживно нагодувати всю сім’ю. Завдяки додаванню томатів, страва насичується кисло-солодким соком – дуже смачно!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 7-10 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Сосиски – 2 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Цибуля – ½ шт.
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 50 мл
- Масло соняшникове – 1,5 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Половинку цибулини очищаємо, знімаємо упаковку з м’ясної складової, під струменем води ретельно промиваємо яйця.
Крок 2. Сосиски ріжемо на колечка середньої товщини.
Крок 3. Нарізаємо півкільцями ріпчасту цибулю, а помідор кубиками.
Крок 4. В піалі збовтуємо курячі яйця і молоко.
Крок 5. Присмачую невеликою кількістю солі і меленого перцю – заважаємо.
Крок 6. На розігрітому рослинному маслі пасеруємо цибулю до прозорості, додаємо сосиски, а потім і томат. Перемішавши, смажимо близько 3-4 хвилин.
Крок 7. Виливаємо підготовлену суміш для омлету.
Крок 8. Прикриваємо блюдо кришкою, зменшуємо полум’я до мінімуму і засікаємо 8-10 хвилин.
Крок 9. Перед подачею доповнюємо омлет скибочками багета і кетчупом – трапезуєм. Приємного апетиту!
Омлет з сосисками в мультиварці
Омлет з сосисками в мультиварці готується настільки легко і просто, що, навіть вперше користуючись сучасною «грубкою», у вас обов’язково все вийде щонайкраще. Залежно від виробника, для готування слід обирати такі режими, як випікання або смаження.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 8 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Яйця – 4 шт.
- Сосиски – 3 шт.
- Молоко – 150 мл
- Масло рослинне – ½ ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. На робочий стіл викладаємо потрібні для готування продукти.
Крок 2. У глибокій мисці расколачиваем яйця з додаванням солі і молока.
Крок 3. Нарізавши сосиски кільцями, обсмажуємо їх в чаші на маслі в режимі «випічка».
Крок 4. До підрум’яненим м’ясних напівфабрикатів переливаємо яєчно-молочну суміш, закриваємо кришкою і продовжуємо готування протягом 10-12 хвилин.
Крок 5. Гарячий омлет ділимо на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!