Печеня з яловичини – 8 рецептів з картоплею по-домашньому з покроковими фото

Як приготувати печеня з яловичини з картоплею в горщику?

Смачну вечерю з простого набору продуктів. Щоб яловичина вийшла м’якою, будемо мучити страву в горщиках. Ваша родина буде в захваті від такої вечері.

Час готування: 120 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Яловичина – 300-350 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Паста томатна – 80 мл
  • Сметана – 200 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Кріп – за смаком.

Процес приготування:

1. Яловичину промийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте кубиками невеликого розміру. Перекладіть м’ясо в миску, посипте сіллю і перцем, перемішайте.

2. Розкладіть м’ясо по дну горщиків.

3. Цибулю дрібно наріжте і покладіть поверх м’яса.

4. Перець очистіть від насіння і перегородок, м’якоть наріжте смужками. Викладіть перець наступним шаром. Також додайте подрібнений часник.

5. Картоплю наріжте кубиками і викладіть поверх перцю.

6. Змішайте сметану, томатну пасту і сіль. Отриману суміш влийте в горщики.

7. Закрийте горщики кришками і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 1,5 години.

8. Подавати печеню можна прямо в горщиках.

Приємного апетиту!