Печеня з яловичини з картоплею і овочами на сковороді
Зараз вже ніхто точно не скаже до якої кухні належить спекотне. Готують його повсюдно і кожен за власним рецептом: тушкують, запікають, смажать. Ми приготуємо смачну печеню на сковороді.
Час готування: 65 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 3.
Склад:
- Яловичина – 350 гр.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 1,5 склянки
Процес приготування:
1. Яловичину промийте, зріжте пленочки і наріжте кубиками невеликого розміру.
2. У сковороду влийте рослинне масло, викладіть м’ясо, смажте його на сильному вогні 2-3 хвилини.
3. Моркву наріжте кубиками. Обсмажте її на сковороді після м’яса.
4. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте окремо до м’якості.
5. Картоплю наріжте великими кубиками. Обсмажте картоплю до утворення рум’яної скоринки.
6. Викладіть до картоплі м’ясо і обсмажені овочі, влийте воду. Тушкуйте печеня під кришкою на повільному вогні 45-50 хвилин, в процесі посоліть і приправте за смаком.
7. Спекотне подавайте в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!