Печеня з яловичини – 8 рецептів з картоплею по-домашньому з покроковими фото

Печеня з яловичини з картоплею і овочами на сковороді

Зараз вже ніхто точно не скаже до якої кухні належить спекотне. Готують його повсюдно і кожен за власним рецептом: тушкують, запікають, смажать. Ми приготуємо смачну печеню на сковороді.

Час готування: 65 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Яловичина – 350 гр.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода – 1,5 склянки

Процес приготування:

1. Яловичину промийте, зріжте пленочки і наріжте кубиками невеликого розміру.

2. У сковороду влийте рослинне масло, викладіть м’ясо, смажте його на сильному вогні 2-3 хвилини.

3. Моркву наріжте кубиками. Обсмажте її на сковороді після м’яса.

4. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте окремо до м’якості.

5. Картоплю наріжте великими кубиками. Обсмажте картоплю до утворення рум’яної скоринки.

6. Викладіть до картоплі м’ясо і обсмажені овочі, влийте воду. Тушкуйте печеня під кришкою на повільному вогні 45-50 хвилин, в процесі посоліть і приправте за смаком.

7. Спекотне подавайте в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!