Як приготувати печеня з яловичини з картоплею в мультиварці?
Спекотне – апетитна на вигляд і дуже ситне блюдо. Ніжний, що тане в роті картоплю і соковита яловичина припадуть до смаку всім. Про всі тонкощі приготування печені в мультиварці, ви дізнаєтеся з нашого детального рецепта.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 4-5.
Склад:
- Яловичина – 500 гр.
- Соус томатний – 50 мл
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Огірки мариновані – 70 гр.
- Помідори черрі – 100 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Картопля – 500 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Вода – 1 склянка
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. У чашу мультиварки влийте рослинне масло. Яловичину наріжте кубиками і викладіть в чашу.
2. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і додайте до м’яса.
3. Помідори черрі розрізати на четвертинки і викладіть в чашу мультиварки.
4. Мариновані огірки наріжте кубиками, покладіть їх у каструлю.
5. Додайте томатний соус.
6. Картоплю наріжте великими кубиками, додайте в чашу.
7. Всипте сіль, спеції і додайте лавровий лист.
8. В кінці влийте воду і додайте подрібнений часник. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим «Гасіння» на 40 хвилин.
9. Після звукового сигналу, перевірте печеня на готовність і смак. Потім потримайте блюдо в режимі «Підтримання тепла» ще 10 хвилин. Посипте блюдо рубаною зеленню і подавайте до столу.
Приємного апетиту!