Печеня з яловичини – 8 рецептів з картоплею по-домашньому з покроковими фото

Як приготувати печеня з яловичини з картоплею в мультиварці?

Спекотне – апетитна на вигляд і дуже ситне блюдо. Ніжний, що тане в роті картоплю і соковита яловичина припадуть до смаку всім. Про всі тонкощі приготування печені в мультиварці, ви дізнаєтеся з нашого детального рецепта.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 4-5.

Склад:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Соус томатний – 50 мл
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Огірки мариновані – 70 гр.
  • Помідори черрі – 100 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Картопля – 500 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Вода – 1 склянка
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. У чашу мультиварки влийте рослинне масло. Яловичину наріжте кубиками і викладіть в чашу.

2. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і додайте до м’яса.

3. Помідори черрі розрізати на четвертинки і викладіть в чашу мультиварки.

4. Мариновані огірки наріжте кубиками, покладіть їх у каструлю.

5. Додайте томатний соус.

6. Картоплю наріжте великими кубиками, додайте в чашу.

7. Всипте сіль, спеції і додайте лавровий лист.

8. В кінці влийте воду і додайте подрібнений часник. Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим «Гасіння» на 40 хвилин.

9. Після звукового сигналу, перевірте печеня на готовність і смак. Потім потримайте блюдо в режимі «Підтримання тепла» ще 10 хвилин. Посипте блюдо рубаною зеленню і подавайте до столу.

Приємного апетиту!