Пісні оладки з кабачків
Пісні оладки з кабачків дуже легко приготувати в домашніх умовах. Таке частування виходить дуже смачним, соковитим і поживним. Подавайте до сніданку або в якості перекусу. Для приготування овочевих оладок беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Масло рослинне – 2 ст. л. + для смаження.
- Борошно горохова – 4 ст. л.
- Борошно пшеничне – 120 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Паприка солодка – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо відповідний кабачок, очищаємо його від шкірки і насіння.
Крок 2. Далі овоч натираємо на крупній тертці. Солимо і залишаємо на 15 хвилин. За цей час виділиться овочевий сік, його необхідно злити.
Крок 3. Нарізаємо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажуємо до рум’янцю на сковороді з рослинним маслом.
Крок 4. Третина лука відправляємо до кабачків. Сюди ж викладаємо подрібнений часник, два види борошна і спеції зі списку. Починаємо перемішувати.
Крок 5. Ретельно вимішуємо овочеве тісто до однорідності.
Крок 6. Смажимо оладки на сковороді до яскравої скоринки з обох сторін.
Крок 7. Пісні оладки з кабачків готові. Подавайте до столу, доповнивши смаженою цибулею. Приємного апетиту!