Пісні оладки – 10 смачних рецептів пишних оладок з покроковими фото

Пісні оладки з кабачків

Пісні оладки з кабачків дуже легко приготувати в домашніх умовах. Таке частування виходить дуже смачним, соковитим і поживним. Подавайте до сніданку або в якості перекусу. Для приготування овочевих оладок беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло рослинне – 2 ст. л. + для смаження.
  • Борошно горохова – 4 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 120 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка солодка – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо відповідний кабачок, очищаємо його від шкірки і насіння.

Крок 2. Далі овоч натираємо на крупній тертці. Солимо і залишаємо на 15 хвилин. За цей час виділиться овочевий сік, його необхідно злити.

Крок 3. Нарізаємо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажуємо до рум’янцю на сковороді з рослинним маслом.

Крок 4. Третина лука відправляємо до кабачків. Сюди ж викладаємо подрібнений часник, два види борошна і спеції зі списку. Починаємо перемішувати.

Крок 5. Ретельно вимішуємо овочеве тісто до однорідності.

Крок 6. Смажимо оладки на сковороді до яскравої скоринки з обох сторін.

Крок 7. Пісні оладки з кабачків готові. Подавайте до столу, доповнивши смаженою цибулею. Приємного апетиту!