Пісні оладки – 10 смачних рецептів пишних оладок з покроковими фото

Оладки з манкою пісні

Оладки з манкою пісні виходять дуже пишними, ніжними і повітряними. Відмінне рішення для вашого сніданку, перекусу або чаювання. Подавайте до столу, доповнивши джемом або варенням за смаком. Для приготування беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 4 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Крупа манна – 50 гр.
  • Борошно – 150 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Дріжджі сухі – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. У теплій воді розмішуємо сухі дріжджі і цукор. Після всипаємо манну крупу, просіваємо сюди борошно з сіллю.

Крок 3. Ретельно вимішуємо масу до ніжної однорідної маси.

Крок 4. Прибираємо заготовку в холодильник на кілька годин. Можна залишити на ніч.

Крок 5. Ложкою викладаємо готове тісто на розігріту з рослинною олією сковороду.

Крок 6. Смажимо оладки до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Оладки з манкою пісні готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!