Пісні капустяні оладки
Пісні капустяні оладки дуже легко приготувати в домашніх умовах. Таке частування виходить неймовірно смачним, соковитим і поживним. Подавайте до сніданку або в якості перекусу. Для приготування овочевих оладок беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста білокачанна – 250 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Борошно – 4-5 ст. л.
- Вода – скільки візьме тісто.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо її.
Крок 2. Заливаємо продукт невеликою кількістю води і тушкуємо на плиті 10 хвилин після кипіння. Якщо води залишилося занадто багато, зливаємо її. Рідина повинна залишитися нарівні з капустою.
Крок 3. Додаємо до капустяної заготівлі подрібнений часник.
Крок 4. Солимо і перчимо продукти за смаком.
Крок 5. Додаємо сюди вказану кількість борошна.
Крок 6. Ретельно замішуємо капустяне тісто. Після ложкою викладаємо його на розігріту з маслом сковороду. Смажимо оладки до рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Пісні капустяні оладки готові. Пробуйте!