Пісні оладки – 10 смачних рецептів пишних оладок з покроковими фото

Пісні капустяні оладки

Пісні капустяні оладки дуже легко приготувати в домашніх умовах. Таке частування виходить неймовірно смачним, соковитим і поживним. Подавайте до сніданку або в якості перекусу. Для приготування овочевих оладок беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста білокачанна – 250 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Борошно – 4-5 ст. л.
  • Вода – скільки візьме тісто.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Капусту промиваємо і дрібно шаткуємо її.

Крок 2. Заливаємо продукт невеликою кількістю води і тушкуємо на плиті 10 хвилин після кипіння. Якщо води залишилося занадто багато, зливаємо її. Рідина повинна залишитися нарівні з капустою.

Крок 3. Додаємо до капустяної заготівлі подрібнений часник.

Крок 4. Солимо і перчимо продукти за смаком.

Крок 5. Додаємо сюди вказану кількість борошна.

Крок 6. Ретельно замішуємо капустяне тісто. Після ложкою викладаємо його на розігріту з маслом сковороду. Смажимо оладки до рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Пісні капустяні оладки готові. Пробуйте!