Пісні оладки – 10 смачних рецептів пишних оладок з покроковими фото

Пісні оладки з яблуками

Пісні оладки з яблуками виходять дуже смачними, ніжними і соковитими. Відмінне рішення для вашого сніданку, перекусу або чаювання. Частування сподобається як дорослим, так і дітям. Для приготування беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 2,5 склянки
  • Вода – 400 мл
  • Дріжджі сухі – 1 упаковка.
  • Цукор – 6 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Ванілін – 1,5 гр.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л. + для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо основні інгредієнти.

Крок 2. Пакування сухих дріжджів висипаємо в глибоку миску.

Крок 3. Заливаємо продукт теплою водою.

Крок 4. Додаємо в суміш сіль, цукор і ванілін. Перемішуємо вінчиком.

Крок 5. Даємо настоятися одну хвилину.

Крок 6. Вливаємо дві столові ложки рослинної олії і просіваємо борошно.

Крок 7. Ретельно перемішуємо вміст до однорідності. На час прибираємо в бік.

Крок 8. Промиваємо яблуко і знімаємо з нього шкірку. Далі плід нарізаємо дрібними кубиками.

Крок 9. Яблучні шматочки, кладемо в тісто. Перемішуємо.

Крок 10. На розігріту з маслом сковороду порційно викладаємо тісто. Обсмажуємо рум’яні оладки.

Крок 11. Пісні оладки з яблуками готові. Подавайте до столу!