Оладки на воді без яєць
Оладки на воді без яєць виходять пишними, ніжними і повітряними. Відмінне рішення для вашого сніданку, перекусу або чаювання. Подавайте до столу, доповнивши джемом або іншими доповненнями за смаком. Для приготування беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Борошно – 300 гр.
- Вода – 350 мл
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Оцет яблучний – 1 ст. л.
- Сода – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Просіваємо борошно через дрібне сито і викладаємо її в глибоку миску. Сюди ж додаємо сіль, соду і цукор.
Крок 3. Перемішуємо сухі інгредієнти.
Крок 4. Вливаємо в суміш теплу воду і яблучний оцет. Замішуємо однорідне тягуче тісто без грудочок. Даємо йому настоятися 30 хвилин. Обовязково прикриваємо серветкою.
Крок 5. Порційно викладаємо тісто в сковороду, розігріту з рослинною олією.
Крок 6. Обсмажуємо продукт до золотистої скоринки з обох сторін.
Крок 7. Оладки на воді без яєць готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!