Пісні гарбузові оладки
Пісні гарбузові оладки нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке частування виходить дуже смачним, апетитним і ароматним. Подавайте до сніданку або як ситного перекусу. Для приготування яскравих оладок беріть на замітку перевірений рецепт з нашої збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Гарбуз – 400 гр.
- Банан – 1 шт.
- Цукор – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Борошно – 1 склянка
- Вода – ¼ склянки
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо основні інгредієнти. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння. Беремо один банан.
Крок 2. Гарбуз спочатку натираємо на тертці, після подрібнюємо в блендері, щоб отримати ніжну кашку.
Крок 3. Також подрібнюємо банан. У загальну масу додаємо сіль, цукор, соду і рослинне масло.
Крок 4. Тепер приєднуємо воду і борошно. Вимішуємо до отримання однорідної суміші без грудочок.
Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Порційно викладаємо сюди гарбузове тісто.
Крок 6. Смажимо оладки до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Пісні гарбузові оладки готові. Подавайте до столу!