Пісні оладки – 10 смачних рецептів пишних оладок з покроковими фото

Пісні оладки на сухих дріжджах

Пісні оладки на сухих дріжджах виходять дивно повітряними, ніжними і рум’яними. Відмінне рішення для вашого сніданку або перекусу. Для приготування пісного частування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте близьких і урізноманітніть своє меню!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 4,5 ст.
  • Вода – 3 склянки
  • Дріжджі сухі – 11 гр.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л. + для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Теплу воду виливаємо в глибоку миску. Додаємо сюди сухі дріжджі і перемішуємо.

Крок 2. Сюди ж додаємо цукор, сіль і рослинне масло.

Крок 3. Просіваємо в рідку суміш борошно.

Крок 4. Замішуємо однорідне тісто до зникнення грудочок.

Крок 5. Прикриваємо заготівлю рушником і залишаємо в теплому місці на годину.

Крок 6. Через годину тісто не перемішуємо, а відразу приступаємо до готування. Порційно викладаємо масу в сковороду. Обсмажуємо частування до золотистої скоринки з обох сторін.

Крок 7. Пісні оладки на сухих дріжджах готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!