Пісні оладки на сухих дріжджах
Пісні оладки на сухих дріжджах виходять дивно повітряними, ніжними і рум’яними. Відмінне рішення для вашого сніданку або перекусу. Для приготування пісного частування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте близьких і урізноманітніть своє меню!
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Борошно – 4,5 ст.
- Вода – 3 склянки
- Дріжджі сухі – 11 гр.
- Цукор – 4 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л. + для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Теплу воду виливаємо в глибоку миску. Додаємо сюди сухі дріжджі і перемішуємо.
Крок 2. Сюди ж додаємо цукор, сіль і рослинне масло.
Крок 3. Просіваємо в рідку суміш борошно.
Крок 4. Замішуємо однорідне тісто до зникнення грудочок.
Крок 5. Прикриваємо заготівлю рушником і залишаємо в теплому місці на годину.
Крок 6. Через годину тісто не перемішуємо, а відразу приступаємо до готування. Порційно викладаємо масу в сковороду. Обсмажуємо частування до золотистої скоринки з обох сторін.
Крок 7. Пісні оладки на сухих дріжджах готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!