Салат з пекінської капустою
Салат з пекінської капустою являє собою незвичайною смакоти закуску. Ароматний салат виглядає яскраво і привабливо. Розкішне частування відзначать навіть затяті м’ясоїди. Ситна закуска ідеально підходить для тих, хто дотримується посту, чи з якоїсь причини не вживає м’яса.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6
Склад:
- Картопля – 600 гр.
- Мариновані огірки – 600 гр.
- Пекінська капуста – 250 гр.
- заморожені Лісові гриби – 200 гр.
- Болгарський перець – 75 гр.
- Масло оливкове – 40 мл
- Олія соняшникова рафінована – 2 ст. л.
- Петрушка – для подачі.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Картопля зваріть в киплячій воді, підсолюємо її. Коренеплоди зручно приготувати в мікрохвильовій печі. Заморожені гриби дістаньте, щоб вони оговтались. Болгарський перець промийте.
Крок 2. Оттаявшие гриби підрум’яньте на розпеченій сковорідці з олією. Пекінську капусту нашаткуйте спеціальним ножем або шатківницею. Болгарський перець порубаєте, як подобається.
Крок 3. Зварені коренеплоди очистіть і поріжте квадратиками. Мариновані огірки наріжте смужками. Всі компоненти з’єднайте в великій мисці. Підсолити, поперчіть і полівті оливковою олією. Змішайте інгредієнти.
Крок 4. Наповніть яскравою закускою посуд для подавання, прикрасьте листочками петрушки і пригощайте друзів.
Крок 5. Їжте із задоволенням. Приємного апетиту!