Пісні салати – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Салат з пекінської капустою

Салат з пекінської капустою являє собою незвичайною смакоти закуску. Ароматний салат виглядає яскраво і привабливо. Розкішне частування відзначать навіть затяті м’ясоїди. Ситна закуска ідеально підходить для тих, хто дотримується посту, чи з якоїсь причини не вживає м’яса.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Картопля – 600 гр.
  • Мариновані огірки – 600 гр.
  • Пекінська капуста – 250 гр.
  • заморожені Лісові гриби – 200 гр.
  • Болгарський перець – 75 гр.
  • Масло оливкове – 40 мл
  • Олія соняшникова рафінована – 2 ст. л.
  • Петрушка – для подачі.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Картопля зваріть в киплячій воді, підсолюємо її. Коренеплоди зручно приготувати в мікрохвильовій печі. Заморожені гриби дістаньте, щоб вони оговтались. Болгарський перець промийте.

Крок 2. Оттаявшие гриби підрум’яньте на розпеченій сковорідці з олією. Пекінську капусту нашаткуйте спеціальним ножем або шатківницею. Болгарський перець порубаєте, як подобається.

Крок 3. Зварені коренеплоди очистіть і поріжте квадратиками. Мариновані огірки наріжте смужками. Всі компоненти з’єднайте в великій мисці. Підсолити, поперчіть і полівті оливковою олією. Змішайте інгредієнти.

Крок 4. Наповніть яскравою закускою посуд для подавання, прикрасьте листочками петрушки і пригощайте друзів.

Крок 5. Їжте із задоволенням. Приємного апетиту!