Салат з консервованої квасолею
Салат з консервованої квасолею здивує вас надзвичайним смаком. Апетитна заправка нітрохи не гірше звичного майонезного соусу або сметани. Яскравий салат вигідно буде виглядати на будь-якому урочистому заході. Максимально смачно і ситно нагодувати гостей можливо, не витративши великих коштів.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 6
Склад:
- Червона квасоля – 400 гр.
- Біла квасоля – 400 гр.
- Чіабатта пісна – 0,5 шт.
- Цибуля червоний – 1 шт.
- Селера з зеленими листочками – 4-5 гілочок.
- Масло рослинне – 100 мл
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Червоний винний оцет – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Чіабатту порвіть руками або розріжте на шматочки зручного розміру. Очищений часник об’єднайте з сіллю і рослинним маслом. Полийте чіабату, попередньо виклавши її на застелений пергаментом деко. Прогрійте духовку і запікайте хліб до хрусткого стану.
Крок 2. Червону цибулину обшелушите, наріжте пір’ям, присолите і збризніть червоним винним оцтом. Селера з зеленими листочками облийте водою і подрібніть.
Крок 3. Банки консервованої квасолі откупорьте, злийте рідину і відправте в ємність. Додати мариновану цибулю і подрібнений селера. Полийте залишками часникового масла, приперчите.
Крок 4. Додайте В салат запечену чіабатту.
Крок 5. Об’єднайте складові. Наповніть салатом посуд для подачі і пригощайте друзів. Приємного апетиту!