Пісні салати – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Салат з консервованої квасолею

Салат з консервованої квасолею здивує вас надзвичайним смаком. Апетитна заправка нітрохи не гірше звичного майонезного соусу або сметани. Яскравий салат вигідно буде виглядати на будь-якому урочистому заході. Максимально смачно і ситно нагодувати гостей можливо, не витративши великих коштів.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Червона квасоля – 400 гр.
  • Біла квасоля – 400 гр.
  • Чіабатта пісна – 0,5 шт.
  • Цибуля червоний – 1 шт.
  • Селера з зеленими листочками – 4-5 гілочок.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Червоний винний оцет – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Чіабатту порвіть руками або розріжте на шматочки зручного розміру. Очищений часник об’єднайте з сіллю і рослинним маслом. Полийте чіабату, попередньо виклавши її на застелений пергаментом деко. Прогрійте духовку і запікайте хліб до хрусткого стану.

Крок 2. Червону цибулину обшелушите, наріжте пір’ям, присолите і збризніть червоним винним оцтом. Селера з зеленими листочками облийте водою і подрібніть.

Крок 3. Банки консервованої квасолі откупорьте, злийте рідину і відправте в ємність. Додати мариновану цибулю і подрібнений селера. Полийте залишками часникового масла, приперчите.

Крок 4. Додайте В салат запечену чіабатту.

Крок 5. Об’єднайте складові. Наповніть салатом посуд для подачі і пригощайте друзів. Приємного апетиту!