Пісний салат з рибою
Пісний салат з рибою виходить не тільки смачним, але і ситним. Закуску цілком можна вважати за повноцінний прийом їжі. Ідеальне поєднання продуктів чудово доповнює один одного. Рибу рекомендую брати вже очищену від кісток або ту, яка містить мінімум кісточок.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Склад:
- Рис – 100 гр.
- Рибне філе без шкіри – 400 гр.
- Пекінська капуста – 0,5 качана.
- Огірки мариновані/свіжі – 2 шт.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Пісний майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У киплячу підсолену воду всипте попередньо промитий рис.
Крок 2. Після повторного закипання варіть 5 хвилин. Потім перемістіть на конфорку з мінімальною температурою. Кип’ятіть 10 хвилин і вимкніть нагрів. Залиште доходити під кришкою, не знімаючи з конфорки.
Крок 3. Рибний продукт промийте і зваріть в киплячій та підсоленій воді. Риба готується максимально швидко. Зварену рибу вийміть з бульйону і остудіть. Подрібніть, розтерши виделкою.
Крок 4. Пекінську капусту нашаткуйте спеціальним ножем або шатківницею. Свіжі огірки промийте. У мене і свіжий огірок, і маринований. Огірки настругайте смужками.
Крок 5. Всі компоненти з’єднайте в великій мисці. Підсоліть і здобріть соєвим соусом і пісним майонезом. Змішайте інгредієнти.
Крок 6. Наповніть салатом посуд для подачі і приступайте до дегустації. Приємного насолоди!