Пісні салати – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Пісний салат з рибою

Пісний салат з рибою виходить не тільки смачним, але і ситним. Закуску цілком можна вважати за повноцінний прийом їжі. Ідеальне поєднання продуктів чудово доповнює один одного. Рибу рекомендую брати вже очищену від кісток або ту, яка містить мінімум кісточок.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Склад:

  • Рис – 100 гр.
  • Рибне філе без шкіри – 400 гр.
  • Пекінська капуста – 0,5 качана.
  • Огірки мариновані/свіжі – 2 шт.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Пісний майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У киплячу підсолену воду всипте попередньо промитий рис.

Крок 2. Після повторного закипання варіть 5 хвилин. Потім перемістіть на конфорку з мінімальною температурою. Кип’ятіть 10 хвилин і вимкніть нагрів. Залиште доходити під кришкою, не знімаючи з конфорки.

Крок 3. Рибний продукт промийте і зваріть в киплячій та підсоленій воді. Риба готується максимально швидко. Зварену рибу вийміть з бульйону і остудіть. Подрібніть, розтерши виделкою.

Крок 4. Пекінську капусту нашаткуйте спеціальним ножем або шатківницею. Свіжі огірки промийте. У мене і свіжий огірок, і маринований. Огірки настругайте смужками.

Крок 5. Всі компоненти з’єднайте в великій мисці. Підсоліть і здобріть соєвим соусом і пісним майонезом. Змішайте інгредієнти.

Крок 6. Наповніть салатом посуд для подачі і приступайте до дегустації. Приємного насолоди!