Пісні салати – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Салат з грибами на пост

Салат з грибами на пост – дивовижне частування, яке вразить вас своїм цікавим поєднанням інгредієнтів. Мариновані гриби привносять незвичайну родзинку. Апетитний салат гідний, очолювати святкова подія. На будь-якому заході закуска буде виглядати привабливо.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2

Склад:

  • Мариновані опеньки – 350 гр.
  • Кукурудза консервована – 340 гр.
  • Крабові палички – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 130 гр.
  • Майонез пісний – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть інгредієнти. З крабових напівфабрикатів видаліть оболонку. Розкрийте банки кукурудзи і грибів, злийте рідину. Цибуля ріпчаста обшелушите.

Крок 2. Мариновані опеньки складіть в сито і промийте під краном. Дайте постояти, щоб зайва волога скла. Гриби покладіть в салатник.

Крок 3. До грибів всипте консервовану кукурудзу і подрібнену цибулину.

Крок 4. Очищені палички поріжте скибочками і відправте до вмісту салатника. Присолите і приперчите. Здобріть пісним майонезом. Змішайте інгредієнти.

Крок 5. Наповніть яскравою закускою посуд для подачі і пригощайте улюблених людей. Приємного насолоди!