Салат з грибами на пост
Салат з грибами на пост – дивовижне частування, яке вразить вас своїм цікавим поєднанням інгредієнтів. Мариновані гриби привносять незвичайну родзинку. Апетитний салат гідний, очолювати святкова подія. На будь-якому заході закуска буде виглядати привабливо.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 2
Склад:
- Мариновані опеньки – 350 гр.
- Кукурудза консервована – 340 гр.
- Крабові палички – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 130 гр.
- Майонез пісний – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть інгредієнти. З крабових напівфабрикатів видаліть оболонку. Розкрийте банки кукурудзи і грибів, злийте рідину. Цибуля ріпчаста обшелушите.
Крок 2. Мариновані опеньки складіть в сито і промийте під краном. Дайте постояти, щоб зайва волога скла. Гриби покладіть в салатник.
Крок 3. До грибів всипте консервовану кукурудзу і подрібнену цибулину.
Крок 4. Очищені палички поріжте скибочками і відправте до вмісту салатника. Присолите і приперчите. Здобріть пісним майонезом. Змішайте інгредієнти.
Крок 5. Наповніть яскравою закускою посуд для подачі і пригощайте улюблених людей. Приємного насолоди!