ПП салат з червоної консервованої квасолею
чи Знаєте ви, що квасоля містить у собі нітрохи не менше білка, ніж, наприклад, куряча грудка? Приготувати білковий салат зможе кожен, а користі в ньому величезна кількість, як для організму, так і для м’язової маси.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Філе куряче – 200 гр.
- Томати – 1 шт.
- Квасоля консервована червона – 150 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Кінза – 10 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Помідор і зелень обполіскуємо водою, м’ясо промиваємо і зачищаємо від плівок.Крок 2. Філе відварюємо до готовності в підсоленій воді і охолодити при кімнатній температурі.
Крок 3. Не гаючи часу, помідор ріжемо на кубики невеликого розміру.
Крок 4. Кінзу дрібно рубаємо.
Крок 5. Охолоджене куряче м’ясо нарізаємо шматочками такого ж розміру, як і помідор.Крок 6. У ємності з високими бортами об’єднуємо підготовлені компоненти, додаємо квасолю.
Крок 7. Салат присаливаем, заправляємо сметаною і гарненько розмішуємо. Приємного апетиту!