ПП салати – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

ПП салат з червоної консервованої квасолею

чи Знаєте ви, що квасоля містить у собі нітрохи не менше білка, ніж, наприклад, куряча грудка? Приготувати білковий салат зможе кожен, а користі в ньому величезна кількість, як для організму, так і для м’язової маси.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Томати – 1 шт.
  • Квасоля консервована червона – 150 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Кінза – 10 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Помідор і зелень обполіскуємо водою, м’ясо промиваємо і зачищаємо від плівок.Крок 2. Філе відварюємо до готовності в підсоленій воді і охолодити при кімнатній температурі.

Крок 3. Не гаючи часу, помідор ріжемо на кубики невеликого розміру.

Крок 4. Кінзу дрібно рубаємо.

Крок 5. Охолоджене куряче м’ясо нарізаємо шматочками такого ж розміру, як і помідор.Крок 6. У ємності з високими бортами об’єднуємо підготовлені компоненти, додаємо квасолю.

Крок 7. Салат присаливаем, заправляємо сметаною і гарненько розмішуємо. Приємного апетиту!