ПП вафлі – 8 рецептів для вафельниці з покроковими фото

ПП бельгійські вафлі у вафельниці

ПП бельгійські вафлі у вафельниці – це ніжне і дуже смачне блюдо, яке готується з додаванням таких фруктів, як яблука і банани. Завдяки цим натуральним підсолоджувачів, до складу можна не включати цукровий пісок, а лише додати трохи бджолиного меду для гармонії смаку.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 10 шт.

Інгредієнти:

  • Банани – 1 шт.
  • Яблука – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Пластівці вівсяні – 250 гр.
  • Молоко – 100 мл
  • Сода – ½ ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – для змазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. М’якоть банана і яблука перебиваємо заглибним блендером в пюре, викладаємо кашку в піалу.

Крок 2. Фруктову масу доповнюємо яйцями і молоком.

Крок 3. Вводимо перемелені пластівці, соду, сіль – замішуємо до однорідності.

Крок 4. Розігріваємо панелі, промазуємо маслом і викладаємо тісто за допомогою столової ложки.

Крок 5. Закриваємо «жаровню» і печемо близько 3 хвилин.

Крок 6. Подаємо ароматні вафлі зі свіжими ягодами і кокосовою стружкою – знімаємо пробу. Приємного апетиту!