ПП бельгійські вафлі у вафельниці
ПП бельгійські вафлі у вафельниці – це ніжне і дуже смачне блюдо, яке готується з додаванням таких фруктів, як яблука і банани. Завдяки цим натуральним підсолоджувачів, до складу можна не включати цукровий пісок, а лише додати трохи бджолиного меду для гармонії смаку.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 10 шт.
Інгредієнти:
- Банани – 1 шт.
- Яблука – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Пластівці вівсяні – 250 гр.
- Молоко – 100 мл
- Сода – ½ ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Масло рослинне – для змазування форми.
Процес приготування:
Крок 1. М’якоть банана і яблука перебиваємо заглибним блендером в пюре, викладаємо кашку в піалу.
Крок 2. Фруктову масу доповнюємо яйцями і молоком.
Крок 3. Вводимо перемелені пластівці, соду, сіль – замішуємо до однорідності.
Крок 4. Розігріваємо панелі, промазуємо маслом і викладаємо тісто за допомогою столової ложки.
Крок 5. Закриваємо «жаровню» і печемо близько 3 хвилин.
Крок 6. Подаємо ароматні вафлі зі свіжими ягодами і кокосовою стружкою – знімаємо пробу. Приємного апетиту!