Бананові ПП вафлі
Бананові ПП вафлі, приготовані з рисового борошна, яєць і сиру – це справжня смакота для тих, хто стежить за тим, що вживає в їжу. Бо в склад цих вафель не входять такі компоненти, як пшеничне борошно, цукровий пісок і рослинні масла.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6 шт.
Інгредієнти:
- Банани – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сир – 100 гр.
- Борошно цільнозернові – 5 ст. л.
- Какао-порошок – 1 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Банан чистимо і викладаємо м’якоть в піалу, розминаємо в пюре будь-яким зручним способом.
Крок 2. Доповнюємо фруктову кашку яйцем і сиром, перемішуємо.
Крок 3. Підсипаємо сіль і просіяне какао-порошок – заважаємо.
Крок 4. Слідом вводимо борошно і розпушувач – замішуємо тісто.
Крок 5. Тонким шаром наносимо масло на панелі вафельниці, викладаємо масу і випікаємо до готовності.
Крок 6. Страва готуємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!