Пиріг з вишнею на молоці в духовці
Пиріг з вишнею на молоці в духовці – десерт з кисло-солодким смаком, насиченим ароматом і пористою структурою. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати ласощі на альтернативному молоці, а саме, на вівсяному. Однак його можна замінити звичайним, коров’ячим.
Час готування – 1 ч. 10 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 6-8.
Інгредієнти:
- Борошно – 200 гр.
 - вівсяне Молоко – 200 мл
 - Цукор-пісок – 120 гр.
 - Вишня – 200 гр.
 - Масло рослинне – 60 мл
 - Розпушувач тіста – 1 ч. л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти, згідно зі списком.
Крок 2. Змішуємо розпушувач, цукор і борошно.
Крок 3. Підливаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо.
Крок 4. В останню чергу додаємо молоко і замішуємо гладке тісто.
Крок 5. Тепер вмішуємо ягоди. У разі використання замороженої вишні, рекомендується попередньо розморозити вишню і злити сік.
Крок 6. Переміщаємо тісто у форму і випікаємо протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!












