Шоколадний пиріг на молоці з какао
Шоколадний пиріг на молоці з какао – це дуже вологий і ніжний десерт, який стане для вас смачним перекусом. Також цей пиріг можна розрізати на коржі і використовувати для складання складних тортів, просочених різними кремами. Спробуйте, це дуже смачно!
Час готування – 1 ч. 5 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 8.
Склад:
- Борошно – 200 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Какао-порошок – 4 ст. л.
- Молоко – 250 мл
- Яйця – 2 шт.
- Масло рослинне – 50 мл + для змащування форми.
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Цукор ванільний – 10 гр.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку ємність насипаємо цукровий пісок і вбиваємо яйця збиваємо на максимальній швидкості міксера до пишноти.
Крок 2. В окремій ємності змішуємо какао-порошок з просіяним борошном, розпушувачем.
Крок 3. Вливаємо олію і молоко, ретельно перемішуємо.
Крок 4. Додаємо збиті яйця і акуратно перемішуємо, наполягаємо близько 15 хвилин.
Крок 5. Форму, придатну для готування в духовці, устеляємо пекарської папером і змащуємо олією. Перелив тісто, випікаємо протягом 30-40 хвилин (180 градусів).
Крок 6. Пиріжок повністю готовий до дегустації – приступаємо. Приємного апетиту!