Пиріг на молоці – 10 рецептів в духовці з покроковими фото

Шоколадний пиріг на молоці з какао

Шоколадний пиріг на молоці з какао – це дуже вологий і ніжний десерт, який стане для вас смачним перекусом. Також цей пиріг можна розрізати на коржі і використовувати для складання складних тортів, просочених різними кремами. Спробуйте, це дуже смачно!

Час готування – 1 ч. 5 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Борошно – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Какао-порошок – 4 ст. л.
  • Молоко – 250 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Масло рослинне – 50 мл + для змащування форми.
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.
  • Цукор ванільний – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку ємність насипаємо цукровий пісок і вбиваємо яйця збиваємо на максимальній швидкості міксера до пишноти.

Крок 2. В окремій ємності змішуємо какао-порошок з просіяним борошном, розпушувачем.

Крок 3. Вливаємо олію і молоко, ретельно перемішуємо.

Крок 4. Додаємо збиті яйця і акуратно перемішуємо, наполягаємо близько 15 хвилин.

Крок 5. Форму, придатну для готування в духовці, устеляємо пекарської папером і змащуємо олією. Перелив тісто, випікаємо протягом 30-40 хвилин (180 градусів).

Крок 6. Пиріжок повністю готовий до дегустації – приступаємо. Приємного апетиту!