Пиріг на молоці – 10 рецептів в духовці з покроковими фото

Пиріг з вишнею на молоці в духовці

Пиріг з вишнею на молоці в духовці – десерт з кисло-солодким смаком, насиченим ароматом і пористою структурою. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати ласощі на альтернативному молоці, а саме, на вівсяному. Однак його можна замінити звичайним, коров’ячим.

Час готування – 1 ч. 10 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6-8.

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • вівсяне Молоко – 200 мл
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Вишня – 200 гр.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти, згідно зі списком.

Крок 2. Змішуємо розпушувач, цукор і борошно.

Крок 3. Підливаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо.

Крок 4. В останню чергу додаємо молоко і замішуємо гладке тісто.

Крок 5. Тепер вмішуємо ягоди. У разі використання замороженої вишні, рекомендується попередньо розморозити вишню і злити сік.

Крок 6. Переміщаємо тісто у форму і випікаємо протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!