Рамен з куркою – це класика азіатського фаст-фуду, яка дійшла до нас ще з сивої давнини. Таке перше блюдо користувалося популярністю ще кілька століть назад, бо як в його склад входить бюджетна локшина із пшениці, м’ясо та інші добавки, які, незважаючи на свою доступність, надовго рятували від голоду і заряджали енергією не на одну годину. У даний момент такий супчик можна запросто приготувати вдома, використовуючи крім птиці гриби, овочі та всілякі соуси.
Суп рамен з куркою
Суп рамен з куркою – це поживна страва, яке запросто замінить вам, як перше, так і друге блюдо, тому як в його склад входить не тільки птах, а також овочі і локшина, доповнені м’ясним бульйоном. Головною «родзинкою» рамена є окреме приготування компонентів.
Інгредієнти на
2 порц.
- Бульйон 500 мл (м’ясний)
- Локшина пшеничне 140 гр. (відварна)
- Капуста пекінська 200 гр.
- Шиітаке 30 гр.
- Куряче філе 9 слайсів
- Яйце куряче 1 шт.
- Соус соєвий 1 ст. л.
- Цибуля зелена за смаком
- Базилік свіжий, за смаком
Процес приготування:
- Бульйон виливаємо в сотейник і доводимо до кипіння, додаємо соєвий соус і перемішуємо.
- У порційні тарілки викладаємо попередньо зварену локшину.
- І гриби шиітаке.
- М’яку зелену частину листя пекінської капусти дрібно рубаємо і висипаємо в чашу до іншим складовим.
- Яйце збиваємо і обсмажуємо до готовності на маленькій сковороді (посуд слід вибирати невелику, щоб омлет вийшов пишним). Ріжемо на кубики і розкладаємо в тарілки.
- Зверху викладаємо тонкі скибочки вареної птиці.
- Заливаємо компоненти гарячим бульйоном.
- І доповнюємо свіжою зеленню.
- Не чекаючи охолодження – подаємо і насолоджуємося. Приємного апетиту!
