Дуже смачний рецепт салату Мімоза з консервами тунця
Знаменитий салат Мімоза з консервованим тунцем. Завжди смачно, ситно і яскраво. Щоб салат не був сухим, перемішайте рибу з невеликою кількістю олії з консерв.
Час готування:60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 3-4 шт.
- Яйце – 5-6 шт.
- Тунець консервований – 2 банки.
- Сир – 0,5 склянки
- Сіль – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. Картоплю, моркву і яйця зваріть, остудіть і очистіть.
2. Яйця розділити на білки і жовтки.
3. Тунця з невеликою кількістю соку розімніть виделкою до стану пюре.
4. Викладіть перший шар тунця на блюдо.
5. Потім викладіть шар з тертої картоплі. Зверху зробіть сіточку з майонезу.
6. Далі йде шар тертого сиру.
7. Наступний шар зробіть з тертої моркви, на нього нанесіть майонезну сітку.
8. Потім викладіть подрібнені білки і змастіть їх майонезом.
9. Посипте салат подрібненими жовтками і поставте в холодильник для просочення. По своєму смаку салат можна прикрасити овочами або свіжою зеленню.
Приємного апетиту!