Салат Мімоза з рибними консервами класичний – 10 рецептів з покроковими фото

Дуже смачний рецепт салату Мімоза з консервами тунця

Знаменитий салат Мімоза з консервованим тунцем. Завжди смачно, ситно і яскраво. Щоб салат не був сухим, перемішайте рибу з невеликою кількістю олії з консерв.

Час готування:60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 3-4 шт.
  • Яйце – 5-6 шт.
  • Тунець консервований – 2 банки.
  • Сир – 0,5 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

1. Картоплю, моркву і яйця зваріть, остудіть і очистіть.

2. Яйця розділити на білки і жовтки.

3. Тунця з невеликою кількістю соку розімніть виделкою до стану пюре.

4. Викладіть перший шар тунця на блюдо.

5. Потім викладіть шар з тертої картоплі. Зверху зробіть сіточку з майонезу.

6. Далі йде шар тертого сиру.

7. Наступний шар зробіть з тертої моркви, на нього нанесіть майонезну сітку.

8. Потім викладіть подрібнені білки і змастіть їх майонезом.

9. Посипте салат подрібненими жовтками і поставте в холодильник для просочення. По своєму смаку салат можна прикрасити овочами або свіжою зеленню.

Приємного апетиту!