Салат з сайрою консервованої, яйцями і рисом
Приготування їжі не завжди займає дуже багато часу. Салат з доступних продуктів, швидко і просто, але дуже смачно. Сайра, яйця та рис, зібрані в одній салатниці можуть ситно нагодувати всю сім’ю.
Час приготування:25
Час приготування: 20 хв
Порцій – 4-5
Інгредієнти:
- Консерви з сайри в маслі – 250 гр.
- Рис варений – 150 гр.
- Цибуля – 100 гр.
- Яйця курячі варені – 2-3 шт.
- Петрушка – 7 гр.
- Сметана 20 %– 100 мл
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. З консервованої сайри злийте сік, викладіть її в салатницю і рибу розімніть виделкою.
Крок 2. Цибулину очистіть від лушпиння, дрібно наріжте ножем і залийте окропом на 5 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити.
Крок 3. Яйця наріжте дрібними кубиками.
Крок 4. Петрушку вимити і дрібно порубаєте ножем.
Крок 5. У миску до сайра додайте цибулю, яйця, петрушку і варений рис. Посоліть за смаком, покладіть сметану і перемішайте.
Крок 6. Салат з консервованої сайрою подавайте до столу на загальному блюді відразу після приготування.