Простий салат з капусти, огірка і зеленого горошку
Легкий в приготуванні і простий за складом салат буде, як не можна, до речі, на обід і вечерю. Таке невелике вітамінне додаток дуже добре впишеться у ваш раціон харчування і підтримає вам імунітет.
Час приготування: 20
Час приготування: 20 хв
Порцій – 6-8
Інгредієнти:
- Горошок зелений розморожений – 2 склянки
- Масло оливкова – 3-4 ст. л.
- Капуста білокачанна – 300-400 гр.
- Огірок свіжий – 70 гр.
- Цибуля зелена – 5 гр.
- Оцет яблучний – 30-40 мл
- Оцет білий – 30-40 мл
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців мелена – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Качан капусти помийте і наріжте тонкими смужками.Крок 2. Огірок помийте і наріжте тонкими часточками. Зелену цибулю дрібно наріжте. Викладіть огірок, цибулю і розморожений зелений горошок в миску.
Крок 3. Перемішайте інгредієнти.
Крок 4. Всипте в миску сіль і суміш перців за смаком, влийте оливкове масло, білий і яблучний оцет, ще раз перемішайте салат.
Крок 5. Овочевий салат можна подавати до столу відразу після приготування, поки овочі хрусткі і міцні.