Покроковий рецепт салату з ковбасою, квасолею і сухариками
Смачний і ситний салат спеціально для чоловіків. Він легко вгамує голод і подарує відчуття ситості надовго. Салат може стати відмінною закускою до пива або скласти основу пізньої вечері.
Час готування: 10
Час приготування: 10 хв
Порцій – 4
Склад:
- Квасоля червона консервована – 180 гр.
- Ковбаса копчена – 150 гр.
- Сухарі – 40 гр.
- Сир – 40 гр.
- Кріп – 20 гр.
- Майонез – 60 мл
- Сіль – 2 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Відміряйте необхідну кількість інгредієнтів для салату.Крок 2. Ковбасу наріжте соломкою.
Крок 3. Кріп помийте і дрібно порубаєте ножем.
Крок 4. Сир наріжте дрібними кубиками або натріть на крупній тертці.
Крок 5. З консервованої квасолі злити рідину. Викладіть всі інгредієнти в миску. Додайте майонез і сіль за смаком, перемішайте. Сухарики краще класти в останню чергу, щоб вони не розм’якли.Крок 5. Подавайте салат до столу відразу після приготування.