Салат з куркою і консервованими грибами
Простий майонезний салат з куркою і маринованими грибами. Якщо ви любите ситні і швидкі в приготуванні салати, то варто придивитися до цього рецепту. Для салату можна використовувати будь-які консервовані гриби, які є у вас під рукою.
Час приготування: 25
Час приготування: 25 хв
Порцій – 4
Склад:
- Печериці консервовані – 150 гр.
- Цибуля зелена – 20 гр.
- Горох консервований – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Курка відварна – 300 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Майонез – 4 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Консервовані печериці наріжте скибочками.
Крок 2. Варене куряче м’ясо розберіть на волокна або наріжте дрібними кубиками.
Крок 3. Зелену цибулю вимити і дрібно наріжте.
Крок 4. Яйця зваріть круто з невеликою кількістю солі. Потім очистіть яйця від шкаралупи і наріжте дрібними кубиками.
Крок 5. Викладіть всі подрібнені інгредієнти в миску, додати консервований горошок.
Крок 6. Додайте сіль і мелений перець за смаком, заправте салат майонезом і перемішайте. Дуже швидко у вас на столі буде смачний і корисний салат.