Швидкий овочевий салат на швидку руку
В літньо-осінній період особливо популярні овочеві салати, тим більше, що готувати їх простіше простого. Такі закуски стануть прекрасним доповненням до обіду або вечері, вони легкі і багаті вітамінами.
Час готування: 10
Час приготування: 10 хв
Порцій – 4
Склад:
- Капуста білокачанна – 250 гр.
- Помідори – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста маринований – 50 гр.
- Редис – 100 гр.
- Огірок – 100 гр.
- Кріп – 5 гр.
- Цибуля зелена – 5 гр.
- Петрушка – 5 гр.
- Масло оливкова – 50 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Капусту помийте і наріжте тонкою соломкою. Викладіть капусту в миску і злегка пам’ятаєте руками.
Крок 2. Огірки помийте і наріжте невеликими кубиками.
Крок 3. Редис помийте і наріжте кубиками.
Крок 4. Помідори наріжте кубиками. Додайте в салатницю маринований цибулю і помідори.
Крок 5. Зелень порубаєте ножем і викладіть в миску. Додайте сіль і мелений перець за смаком. Заправте салат оливковою олією.
Крок 6. Салат перемішайте і подавайте до столу. Його можна подавати до м’ясних і рибних страв.