Салат Ташкент з куркою
Салат Ташкент з куркою – відмінна закуска для любителів гострих страв. Цибуля, редька й хрін відмінно гармоніюють між собою, а куряче м’ясо та яйця пом’якшують смак пікантного салату. Приготувати салат зможе будь-який, приклавши невеликі зусилля. Якщо вам хочеться спробувати щось нове – цей салат те, що вам потрібно!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4
Склад:
- Курка варена – 400 гр.
- Яйця курячі – 4 шт.
- Редька зелена – 250 гр.
- Кінза – 2-3 гілочки.
- Цибуля ріпчаста – 120 гр.
- Корінь хрону – за смаком.
- Масло рослинне – 15 мл
- Масло оливкове – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом відварюємо куряче м’ясо. З приготованого м’яса знімаємо шкіру і витягуємо кістки.
Крок 2. Очищену цибулю дрібно рубаємо і перекладаємо в гарячий сотейник з рослинним маслом. Обсмажуємо, не забуваємо помішувати.
Крок 3. Куряче м’ясо нарізаємо довільно і складаємо в салатник.
Крок 4. Промиту редьку чистимо економкою і нарізаємо соломкою. Посипаємо невеликою кількістю солі, залишаємо на пару хвилин. Перекладаємо в сито, обмиваємо під краном. Потім просушуємо паперовими рушниками. За бажанням використовуємо шатківницю. Овоч перекладаємо до м’яса.
Крок 5. У миску з інгредієнтами перекладаємо обсмажену цибулю.
Крок 6. Вимиту кінзу дрібно-дрібно рубаємо і відправляємо до інгредієнтів.
Крок 7. Очищений хрін подрібнюємо на тертці і додаємо в миску. Присмачую салат сіллю, перцем і оливковою олією.
Крок 8. Гарненько розмішуємо салат.
Крок 9. Зварені яйця очищаємо і ріжемо часточками. Закуску перекладаємо в салатник, прикрашаємо яєчними часточками. Подаємо до столу. Приємного апетиту!