Салати з яблуком – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Оселедець під шубою з яблуком

Оселедець під шубою з яблуком – це ситний рибний салат, який можна приготувати всього лише за 25 хвилин, якщо виключити з основного складу інгредієнтів відварну моркву і яйця. Замінимо ці продукти смачним і соковитим яблуком, і страва заграє новими фарбами!

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Оселедець солона – 1 шт.
  • Яблука – 1 шт.
  • Буряк (варений) – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Картопля (відварна) – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Варену картоплю ріжемо кубиком і викладаємо на дно скляного посуду, утрамбовуємо виделкою і наносимо сіточку з майонезу.

Крок 2. Зверху розподіляємо натерте яблуко і дрібно нарізану цибулю.

Крок 3. Змащуємо шар майонезом і викладаємо філе солоної оселедця, нарізане невеликим кубиком.

Крок 4. Бурак натираємо на тертці з великими отворами і викладаємо на оселедець.

Крок 5. Поливаємо майонезом і повторюємо верстви до тих пір, поки не закінчаться компоненти.

Крок 6. Верхівку рибного салату присмачую соусом і бажано прибираємо на кілька годин на холод. Приємного апетиту!