Оселедець під шубою з яблуком
Оселедець під шубою з яблуком – це ситний рибний салат, який можна приготувати всього лише за 25 хвилин, якщо виключити з основного складу інгредієнтів відварну моркву і яйця. Замінимо ці продукти смачним і соковитим яблуком, і страва заграє новими фарбами!
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Оселедець солона – 1 шт.
- Яблука – 1 шт.
- Буряк (варений) – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Картопля (відварна) – 1 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Варену картоплю ріжемо кубиком і викладаємо на дно скляного посуду, утрамбовуємо виделкою і наносимо сіточку з майонезу.
Крок 2. Зверху розподіляємо натерте яблуко і дрібно нарізану цибулю.
Крок 3. Змащуємо шар майонезом і викладаємо філе солоної оселедця, нарізане невеликим кубиком.
Крок 4. Бурак натираємо на тертці з великими отворами і викладаємо на оселедець.
Крок 5. Поливаємо майонезом і повторюємо верстви до тих пір, поки не закінчаться компоненти.
Крок 6. Верхівку рибного салату присмачую соусом і бажано прибираємо на кілька годин на холод. Приємного апетиту!