Шашлик з індички – 8 рецептів самого смачного маринаду з покроковими фото

Шашлик зі стегна індички

Шашлик зі стегна індички володіє рядом переваг від низької калорійності до відмінного смаку. Якщо ви виберіть саме таке м’ясо, шашлик стовідсотково вийде соковитим. Але основною фішкою рецепту є медово-гірчичний маринад.

Час готування – 2 ч.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Стегно індички – 3 кг

Для маринаду на 1 кг. м’яса:

  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Мед натуральний – 1 ст. л.
  • Сіль поварена – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Обмийте м’ясо, зніміть шкіру. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для маринаду.

Крок 2. У мисці змішайте соєвий соус, мед і гірчицю. Маринад посоліть за смаком.

Крок 3. Стегно індички наріжте невеликими порційними шматками, вони повинні добре триматися на шпажках і не звисати.

Крок 4. Все нарізане м’ясо складіть в об’ємну скляну або емальовану миску. Залийте індичку маринадом, перемішайте і залиште при кімнатній температурі на 1-1,5 години. Можна залишити м’ясо на ніч в холодильнику.

Крок 5. Розпаліть вугілля в мангалі, мариноване м’ясо нанизайте на шампури. Помістіть м’ясо і смажте над вугіллям протягом 12-15 хвилин, час від часу повертаючи з боку на бік. В результаті на поверхні м’яса з’явиться апетитна рум’яна кірочка.

Крок 6. Подавайте шашлик зі стегна індички відразу після приготування з соусами і зеленню. Приємного апетиту!