Шашлик з індички в соєвому маринаді
Шашлик з індички в соєвому маринаді обов’язково потрібно спробувати. М’ясо виходить дуже смачним і соковитим, з легким ароматом диму, просто пальчики оближеш. Вибирайте для шашлику тільки якісні продукти в перевірених місцях.
Час готування – 2 ч. 20 хв.
Час приготування – 20-25 хв.
Порції – 3-4.
Інгредієнти:
- Філе гомілки індички – 1 кг
- соєвий Соус – 4 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста білий – 250 гр.
- Перець чорний мелений – 0,3 ч. л.
- Коріандр мелений – 0,3 ч. л.
- мелена Зіра – 0,5 ч. л.
- Часник гранульований – 0,5 ч. л.
- Зелень для подачі.
- Овочі – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте м’ясо, обмийте його і просушіть паперовими серветками.
Крок 2. З головок ріпчастої цибулі зніміть суху полову і зріжте корінці. Наріжте цибулю тонкими півкільцями.
Крок 3. Наріжте м’ясо шматочками величиною 5 на 5 сантиметрів, складіть м’ясо в миску.
Крок 4. Розберіть цибулю пальцями і додайте до м’яса. Також всипте мелений коріандр, перець, зіру і часник. Влийте соєвий соус, добре перемішайте м’ясо. Миску з м’ясом оберніть харчовою плівкою або накрийте кришкою, залиште на 2 години в холодильнику.
Крок 5. Після цього одягніть шматочки м’яса на шампури, не надто щільно. Але без проміжків. Цибулю можна видалити.
Крок 6. В мангалі розпаліть вогонь і дочекайтеся, поки дрова згорять до вугілля. Помістіть шампури з м’ясом над гарячим вугіллям.
Крок 7. Смажте шашлик з індички протягом 20 хвилин, час від часу повертаючи шампури, щоб м’ясо повністю пропеклося і не пригоріло.
Крок 8. Подавайте шашлик з індички в соєвому маринаді відразу після приготування зі свіжою зеленню і овочами. Приємного апетиту!