Шашлик з індички – 8 рецептів самого смачного маринаду з покроковими фото

Шашлик з індички в маринаді на кефірі

Шашлик з індички в маринаді на кефірі – ідеальне блюдо для відкриття сезону пікніків. До того ж він дуже швидко готується. М’ясо індички при правильному маринаді виходить надзвичайно ніжним, соковитим, сподобається як дорослим, так і дітям.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5-6.

Інгредієнти:

  • Грудка індички – 1 кг
  • Кефір – 1-2 склянки
  • Паприка солодка – 1 ст. л.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 2-3 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Промийте грудку індички під краном холодною водою, промокніть його паперовими рушниками. Наріжте м’ясо кубиками зі стороною 3 см.

Крок 2. Цибульні головки очистіть від лушпиння, зріжте кінці з обох сторін і промийте проточною водою. Наріжте цибулю півкільцями. У мисці змішайте м’ясо, сіль та цибулю, перемішайте, злегка придавлюючи цибулю руками.

Крок 3. Додайте мелену солодку паприку, ще раз добре все перемішайте.

Крок 4. У миску налийте кефір, перемішайте і залиште м’ясо на 2-3 години в холодильнику. Миску укрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою.

Крок 5. Добре промаринованное м’ясо нанизайте на шампури.

Крок 6. Підготуйте мангал з вугіллям. Коли вони досить розігріються, розташуйте над ними м’ясо індички.

Крок 7. Індичка на вугіллі готується швидко, приблизно через 20 хвилин шашлик буде готовий. Подавайте його на стіл відразу ж зі свіжими овочами та зеленню. Приємного апетиту!