Шашлик з індички – 8 рецептів самого смачного маринаду з покроковими фото

Шашлик з індички в духовці

Шашлик з індички в духовці – рішення для домосідів. Якщо хочеться шашлику, а на вулиці підходить для цього погода, не треба засмучуватися. Ми розповімо, як приготувати індичку в кращих традиціях вуличної їжі і м’ясо дійсно виходить соковитим і смачним.

Час готування – 3 ч.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Філе індички – 300 гр.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Помідори черрі – 9-10 шт.
  • Йогурт натуральний – 80 гр.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Паприка мелена – 1 ч. л.
  • Куркума – 1 щіпка.
  • Імбир сушений мелений – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Помідори помийте. Зачистите філе індички від пленочек, обмийте проточною водою і просушіть паперовими серветками. Очистіть зубчики часнику від лушпиння і зріжте корінці.

Крок 2. Філе індички наріжте великими порційними шматками.

Крок 3. М’ясо перекладіть в миску. Викладіть на філе йогурт, додайте мелену паприку, куркуму, мелений імбир, сіль і перець. Пропустіть через прес зубчики часнику.

Крок 4. Добре перемішайте м’ясо з йогуртом і спеціями. Затягніть миску харчовою плівкою і залиште в холодильнику маринуватися на 2-3 години.

Крок 5. Увімкніть Духовку трохи заздалегідь, щоб вона встигла прогрітися до 180 градусів. Нанизайте На дерев’яні шпажки шматки філе індички і помідори черрі.

Крок 6. Візьміть форму для запікання такого розміру, щоб шашлик в ній знаходився на вазі.

Крок 7. Запікайте шашлик в духовці при 180 градусах протягом 30-35 хвилин.

Крок 8. Готовий шашлик з індички перекладіть на блюдо. Подавайте його з будь-якими соусами по своєму смаку, можна додати свіжу зелень і овочі. Приємного апетиту!