Щавлевий суп – 10 рецептів класичного супу з щавлю з яйцем з покроковими фото

Дієтичний щавлевий суп на курячому бульйоні

Домашній суп зі щавлем можна приготувати за низькокалорійного рецептом на курячому бульйоні. Полегшений дієтичний варіант оцінять ті, хто стежить за фігурою. Забирайте корисну і ситну ідею для обіду.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Щавель – 200 гр.
  • Курка – 500 гр.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Капуста білокачанна – 150 гр.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Картопля – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче м’ясо відварюємо в каструлі зі стеблами зелені, морквою і однією цибулиною. Відразу додаємо сіль і спеції за смаком.

2. Після готовності м’яса проціджуємо бульйон. Курку будемо використовувати при подачі.

3. Підготуємо і інші інгредієнти. Картоплю нарізаємо кубиками.

4. Дрібно ріжемо залишилася цибулину.

5. Сюди ж дрібно шаткуємо промиту білокачанну капусту.

6. Заливаємо інгредієнти готовим курячим бульйоном.

7. Ставимо каструлю на плиту, відварюємо вміст близько 10-15 хвилин.

8. В цей час промиваємо щавель і даємо йому обсохнути.

9. Подрібнюємо основний продукт разом із зеленню. Опускаємо в суп.

10. Варимо суп ще близько 10 хвилин, після знімаємо з плити.

11. Розливаємо дієтичний суп зі щавлем по тарілках і подаємо до столу. Готово!