Дієтичний щавлевий суп на курячому бульйоні
Домашній суп зі щавлем можна приготувати за низькокалорійного рецептом на курячому бульйоні. Полегшений дієтичний варіант оцінять ті, хто стежить за фігурою. Забирайте корисну і ситну ідею для обіду.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Щавель – 200 гр.
- Курка – 500 гр.
- Морква – 0,5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Капуста білокачанна – 150 гр.
- Зелень – 1 пучок.
- Картопля – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Куряче м’ясо відварюємо в каструлі зі стеблами зелені, морквою і однією цибулиною. Відразу додаємо сіль і спеції за смаком.
2. Після готовності м’яса проціджуємо бульйон. Курку будемо використовувати при подачі.
3. Підготуємо і інші інгредієнти. Картоплю нарізаємо кубиками.
4. Дрібно ріжемо залишилася цибулину.
5. Сюди ж дрібно шаткуємо промиту білокачанну капусту.
6. Заливаємо інгредієнти готовим курячим бульйоном.
7. Ставимо каструлю на плиту, відварюємо вміст близько 10-15 хвилин.
8. В цей час промиваємо щавель і даємо йому обсохнути.
9. Подрібнюємо основний продукт разом із зеленню. Опускаємо в суп.
10. Варимо суп ще близько 10 хвилин, після знімаємо з плити.
11. Розливаємо дієтичний суп зі щавлем по тарілках і подаємо до столу. Готово!