Щавлевий суп – 10 рецептів класичного супу з щавлю з яйцем з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування пісного супу з щавлю без м’яса

Яскравий домашній суп зі щавлем можна приготувати по простому пісного рецептом. Кулінарний варіант підійде також і для веганского меню. Порадуйте себе і близьких ситним гарячою стравою з приємною кислинкою.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Щавель – 300 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Чистимо та миємо картоплю. Ріжемо овочі кубиками і занурюємо їх у каструлю з холодною водою.

2. Дрібними шматочками розбираємо половинку ріпчастої цибулі.

3. Натираємо моркву і обсмажуємо її з цибулею до м’якого стану. Після цього піджарку додаємо в каструлю з киплячим вмістом.

4. Слідом додаємо шматочки щавлю. Можна використовувати як свіжий продукт, так і консервований.

5. Солимо блюдо і посипаємо його спеції за смаком. Доводимо до кипіння і варимо ще близько 15-20 хвилин.

6. Прибираємо домашній суп з приємною кислинкою з плити, розливаємо його по тарілках і подаємо до столу. Пісний варіант для вашого поживного обіду готовий!