Покроковий рецепт приготування пісного супу з щавлю без м’яса
Яскравий домашній суп зі щавлем можна приготувати по простому пісного рецептом. Кулінарний варіант підійде також і для веганского меню. Порадуйте себе і близьких ситним гарячою стравою з приємною кислинкою.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Щавель – 300 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Чистимо та миємо картоплю. Ріжемо овочі кубиками і занурюємо їх у каструлю з холодною водою.
2. Дрібними шматочками розбираємо половинку ріпчастої цибулі.
3. Натираємо моркву і обсмажуємо її з цибулею до м’якого стану. Після цього піджарку додаємо в каструлю з киплячим вмістом.
4. Слідом додаємо шматочки щавлю. Можна використовувати як свіжий продукт, так і консервований.
5. Солимо блюдо і посипаємо його спеції за смаком. Доводимо до кипіння і варимо ще близько 15-20 хвилин.
6. Прибираємо домашній суп з приємною кислинкою з плити, розливаємо його по тарілках і подаємо до столу. Пісний варіант для вашого поживного обіду готовий!