Штрули зі свининою
Штрули зі свининою – це апетитне і соковите блюдо старовинної німецької кухні, яке нікого не залишить байдужим. Якщо ви хочете приємно здивувати ваших домашніх або гостей, то обов’язково скористайтеся нашим перевіреним рецептом. Урізноманітніть обіднє меню!
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 0,5 кг
- Капуста квашена – 300 гр.
- Картопля – 0,5 кг
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Для тіста:
- Кефір – 250 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 0,5 кг
- Сіль – 1 ч. л.
- Розпушувач – 2 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо свинячі ребра і рубаємо їх на частини.
Крок 2. Обсмажуємо в казані на олії свинячі ребра до рум’янцю. Доповнюємо їх подрібненою цибулею і морквою. Перемішуємо і смажимо ще 10 хвилин, після додаємо квашену капусту.
Крок 3. Очищаємо картоплю і ріжемо його тонкими полукружками. Викладаємо на свинину з овочами. Посипаємо сіллю і спеціями за смаком. Вливаємо трохи води і тушкуємо під кришкою до м’якості картоплі.
Крок 4. Замішуємо круте тісто з кефіру, яйця, борошна, солі і розпушувача. Даємо кому настоятися, після розкачуємо його на тонкі пласти. Кожен пласт обмазуємо рослинним маслом і звертаємо в рулет.
Крок 5. Рулети ріжемо на невеликі шматочки. Викладаємо їх на картопляний шар.
Крок 6. Закриваємо кришкою і готуємо ще близько 15-20 хвилин.
Крок 7. Штрули зі свининою готові. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!