Маш з овочами
Маш з овочами – це дуже смачне і поживне блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Таке багате частування рослинним білком, що принесе користь вашому організму. Подавайте апетитний маш як гарнір або як самостійне друге блюдо.
Час готування – 2 години
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Маш – 1 склянка
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Відміряємо потрібну кількість маша, промиваємо його під водою.
Крок 2. Перекладаємо продукт в каструлю, заливаємо водою і варимо після закипання одну годину на слабкому вогні. У середині варіння солимо за смаком.
Крок 3. Ріжемо Тонкими півкільцями цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до легкого рум’янцю.
Крок 4. Доповнюємо цибулю соломкою моркви, баклажана і перцю. Перемішуємо і смажимо на помірному вогні 10 хвилин.
Крок 5. Поливаємо овочі соєвим соусом. Знову перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин. Солимо і доповнюємо перцем.
Крок 6. Викладаємо до овочів відвареної маш. Перемішуємо, прогріваємо і знімаємо з плити.
Крок 7. Маш з овочами готовий. Розкладайте яскраве частування по тарілках і подавайте до столу!