Страви з маша – 10 простих і смачних рецептов приготування з покроковими фото

Маш з овочами

Маш з овочами – це дуже смачне і поживне блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Таке багате частування рослинним білком, що принесе користь вашому організму. Подавайте апетитний маш як гарнір або як самостійне друге блюдо.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Маш – 1 склянка
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо потрібну кількість маша, промиваємо його під водою.

Крок 2. Перекладаємо продукт в каструлю, заливаємо водою і варимо після закипання одну годину на слабкому вогні. У середині варіння солимо за смаком.

Крок 3. Ріжемо Тонкими півкільцями цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до легкого рум’янцю.

Крок 4. Доповнюємо цибулю соломкою моркви, баклажана і перцю. Перемішуємо і смажимо на помірному вогні 10 хвилин.

Крок 5. Поливаємо овочі соєвим соусом. Знову перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин. Солимо і доповнюємо перцем.

Крок 6. Викладаємо до овочів відвареної маш. Перемішуємо, прогріваємо і знімаємо з плити.

Крок 7. Маш з овочами готовий. Розкладайте яскраве частування по тарілках і подавайте до столу!