Страви з путасу – 8 простих і смачних рецептів приготування з покроковими фото

Путасу, тушкована в сметані

Путасу, тушкована в сметані – ніжне, смачне і універсальне блюдо для вашого столу. Подавайте його до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Для приготування скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Путасу – 1 кг
  • Сметана – 180 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошок – за смаком.
  • сушена Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Рибу заздалегідь розморожуємо, очищаємо і промиваємо. Очищаємо цибулю.

Крок 2. Кожну рибку добре обвалюємо в борошні.

Крок 3. Перекладаємо її в сковороду, розігріту з рослинною олією.

Крок 4. Обсмажуємо до легкого рум’янцю з усіх боків.

Крок 5. Доповнюємо її сіллю, чорним перцем і кільцями ріпчастої цибулі.

Крок 6. Вливаємо в заготовку сметану, додаємо ароматну сушену зелень. Тушкуємо під кришкою близько 15-20 хвилин.

Крок 7. Ніжна і соковита путасу в сметані готова. Розкладайте по тарілках і пригощайтеся!