Путасу, тушкована в сметані
Путасу, тушкована в сметані – ніжне, смачне і універсальне блюдо для вашого столу. Подавайте його до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Для приготування скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Путасу – 1 кг
 - Сметана – 180 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Борошно – 100 гр.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний горошок – за смаком.
 - сушена Зелень – за смаком.
 - Масло рослинне – 2 ст. л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Рибу заздалегідь розморожуємо, очищаємо і промиваємо. Очищаємо цибулю.
Крок 2. Кожну рибку добре обвалюємо в борошні.
Крок 3. Перекладаємо її в сковороду, розігріту з рослинною олією.
Крок 4. Обсмажуємо до легкого рум’янцю з усіх боків.
Крок 5. Доповнюємо її сіллю, чорним перцем і кільцями ріпчастої цибулі.
Крок 6. Вливаємо в заготовку сметану, додаємо ароматну сушену зелень. Тушкуємо під кришкою близько 15-20 хвилин.
Крок 7. Ніжна і соковита путасу в сметані готова. Розкладайте по тарілках і пригощайтеся!












