Страви з путасу – 8 простих і смачних рецептів приготування з покроковими фото

Путасу, запечена у фользі

Путасу, запечена у фользі – апетитне і неймовірно смачне блюдо для вашого столу. Можна подавати як до сімейних обідів, так і в рамках святкового меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Путасу – 4 шт.
  • Спеції для риби – на смак.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо рибу і промиваємо її під водою.

Крок 2. Зрізаємо хвостики і голови. Чистимо тушки і знову промиваємо.

Крок 3. Далі рибку добре натираємо відповідними спеціями. Якщо в спеціях немає солі, то обов’язково її додаємо.

Крок 4. Викладаємо підготовлену путасу на деко з фольгою.

Крок 5. Щільно загортаємо рибу у фольгу.

Крок 6. Відправляємо рибне частування в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Крок 7. Соковита путасу, запечена у фользі в духовці готова. Розкладайте по тарілках і пробуйте!