Путасу, запечена у фользі
Путасу, запечена у фользі – апетитне і неймовірно смачне блюдо для вашого столу. Можна подавати як до сімейних обідів, так і в рамках святкового меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Путасу – 4 шт.
- Спеції для риби – на смак.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо рибу і промиваємо її під водою.
Крок 2. Зрізаємо хвостики і голови. Чистимо тушки і знову промиваємо.
Крок 3. Далі рибку добре натираємо відповідними спеціями. Якщо в спеціях немає солі, то обов’язково її додаємо.
Крок 4. Викладаємо підготовлену путасу на деко з фольгою.
Крок 5. Щільно загортаємо рибу у фольгу.
Крок 6. Відправляємо рибне частування в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Крок 7. Соковита путасу, запечена у фользі в духовці готова. Розкладайте по тарілках і пробуйте!