В’єтнамські млинці з рисового паперу
В’єтнамські млинці з рисового паперу мають не багатозначну назву – ньому. Німі, являють собою традиційне азіатське страва, яка користується величезною популярністю і готується всього лише за одну годину. Пропонуємо вам приготувати млинці з м’ясною начинкою і насолодитися їх чудовим смаком.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 10 шт.
Інгредієнти:
- Папір рисовий – 10 аркушів.
- Фарш м’ясний – 250 гр.
- Фунчоза – 50 гр.
- Цибулина – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Масло олію – 3-4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком готування розморожуємо фарш, очищаємо і обполіскуємо овочі.
Крок 2. Цибулю дрібно нарізаємо, а морква подрібнюємо на бурачной тертці – обсмажуємо на рослинній олії до м’якості і світло-коричневого відтінку.
Крок 3. До засмажки викладаємо фарш, солимо і перчимо. Лопаткою розбиваємо великі грудочки.
Крок 4. Смажимо на помірному полум’я до готовності всіх складових.
Крок 5. Затока локшину на 5 хвилин окропом, вливаємо відвар і промиваємо. Ріжемо ножицями на невеликі сегменти і відправляємо до фаршу, перемішуємо і наша начинка готова.
Крок 6. Занурюємо лист рисового паперу в воду на три секунди і кладемо на плоску поверхню, в центр викладаємо частину начинки і згортаємо, підгинаючи краю.
Крок 7. Підсмажуємо млинці на олії до утворення характерною скоринки.
Крок 8. Доповнюємо зеленню і подаємо. Готуйте і отримуйте задоволення!