Страви з рисовим папером – 8 рецептів приготування з покроковими фото

В’єтнамські млинці з рисового паперу

В’єтнамські млинці з рисового паперу мають не багатозначну назву – ньому. Німі, являють собою традиційне азіатське страва, яка користується величезною популярністю і готується всього лише за одну годину. Пропонуємо вам приготувати млинці з м’ясною начинкою і насолодитися їх чудовим смаком.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10 шт.

Інгредієнти:

  • Папір рисовий – 10 аркушів.
  • Фарш м’ясний – 250 гр.
  • Фунчоза – 50 гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Масло олію – 3-4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком готування розморожуємо фарш, очищаємо і обполіскуємо овочі.

Крок 2. Цибулю дрібно нарізаємо, а морква подрібнюємо на бурачной тертці – обсмажуємо на рослинній олії до м’якості і світло-коричневого відтінку.

Крок 3. До засмажки викладаємо фарш, солимо і перчимо. Лопаткою розбиваємо великі грудочки.

Крок 4. Смажимо на помірному полум’я до готовності всіх складових.

Крок 5. Затока локшину на 5 хвилин окропом, вливаємо відвар і промиваємо. Ріжемо ножицями на невеликі сегменти і відправляємо до фаршу, перемішуємо і наша начинка готова.

Крок 6. Занурюємо лист рисового паперу в воду на три секунди і кладемо на плоску поверхню, в центр викладаємо частину начинки і згортаємо, підгинаючи краю.

Крок 7. Підсмажуємо млинці на олії до утворення характерною скоринки.

Крок 8. Доповнюємо зеленню і подаємо. Готуйте і отримуйте задоволення!