Судак на сковороді – 10 смачних рецептів приготування смаженого судака з покроковими фото

Смажене філе судака на сковороді

Смажене філе судака на сковороді вийде рум’яним та апетитним. Ідеальне рішення для домашнього обіду чи вечері. Ваші близькі чи гості точно не зможуть встояти. Щоб швидко приготувати рибу своїми руками, використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе судака – 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Борошно – 150 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Філе заздалегідь розморожуємо, промиваємо під водою та обсушуємо за допомогою паперових рушників.

Крок 2. Очищаємо цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.

Крок 3. У глибокій мисці з’єднуємо борошно із сіллю та перцем. Перемішуємо сухі продукти.

Крок 4. Філе судака добре обвалюємо в борошняному паніровці.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо сюди цибулю. Смажимо його до м’якості та легкого рум’янцю.

Крок 6. Дістаємо цибулю зі сковороди і викладаємо сюди наше рибне філе. Обсмажуємо до рум’янцю по 7 хвилин із кожного боку.

Крок 7. Смажене філе судака на сковороді готове. Подавайте на подушці зі смаженої цибулі!