Суп із яловичини з локшиною
Суп із яловичини з локшиною – це неймовірно смачне частування для вашого домашнього обіду. Такий продукт порадує апетитним зовнішнім виглядом та поживними властивостями. Приготувати яскраву страву зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт із фотографіями.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Яловичина – 250 гр.
- Локшина рисова – 50 гр.
- Перець болгарський – 70 гр.
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- Морква – 70 грн.
- Цибуля зелена – 15 гр.
- Соус соєвий – 50 мл.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Вода – 2 л.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.
Крок 2. Добре промиваємо яловичину та ріжемо її на порційні шматочки. Викладаємо м’ясо в каструлю, солимо і заливаємо водою. Доводимо до кипіння та варимо 50 хвилин. У процесі варіння обов’язково прибираємо пінку.
Крок 3. Невеликими кубиками обробляємо очищену цибулю, моркву і болгарський перець.
Крок 4. Нарізані овочі обсмажуємо на сковороді з олією близько 5 хвилин.
Крок 5. Коли м’ясний бульйон буде готовий, відправляємо рисову локшину.
Крок 6. Відразу ж додаємо обсмажені овочі.
Крок 7. Вливаємо соєвий соус, додаємо мелений перець за смаком. Доводимо суп до кипіння та варимо ще кілька хвилин.
Крок 8. Вимикаємо плиту і відправляємо в каструлю подрібнену зелень. Перемішуємо, закриваємо кришкою та залишаємо на 10 хвилин.
Крок 9. Суп із яловичини з локшиною готовий. Частуйтесь!