Щі зі свининою
Щі зі свининою та овочами – це блюдо, яке знайоме кожному з нас ще з дитинства, однак, сьогодні вашій увазі пропонується рецепт супу, приготовленого не на кістки, а на м’якоті. Також для готування нам необхідний попередньо зварений і проціджений бульйон.
Час готування – 1 ч.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Бульйон м’ясний – 1,3 л.
- Свинина (відварна) – 300 гр.
- Капуста білокачанна – 120 гр.
- Картопля – 2-3 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Всі необхідні овочі очищаємо і обполіскуємо під струменем води.
Крок 2. Відварне м’ясо нарізаємо довільно або розбираємо руками на волокна.
Крок 3. Ріжемо скибочками картопля.
Крок 4. Засипаємо свинину та картоплю в бульйон, також занурюємо лаврушку – кип’ятимо і варимо близько 20 хвилин, солимо і перчимо.
Крок 5. Паралельно дрібно нарізаємо цибулю і на крупній тертці трьом моркву.
Крок 6. Тонкою соломкою білокачанну капусту шаткуємо.
Крок 7. Протягом 3-4 хвилин пасеруємо моркву і цибулю на розігрітому рослинному маслі.
Крок 8. Коли картопля стала м’якою, закидаємо в жароміцний посуд капусту і обсмажені овочі. Варимо ще 15 хвилин і регулюємо за солі.
Крок 9. Приємного апетиту!