Суп зі свининою – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Щі зі свининою

Щі зі свининою та овочами – це блюдо, яке знайоме кожному з нас ще з дитинства, однак, сьогодні вашій увазі пропонується рецепт супу, приготовленого не на кістки, а на м’якоті. Також для готування нам необхідний попередньо зварений і проціджений бульйон.

Час готування – 1 ч.

Час приготування – 15-20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Бульйон м’ясний – 1,3 л.
  • Свинина (відварна) – 300 гр.
  • Капуста білокачанна – 120 гр.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Всі необхідні овочі очищаємо і обполіскуємо під струменем води.

Крок 2. Відварне м’ясо нарізаємо довільно або розбираємо руками на волокна.

Крок 3. Ріжемо скибочками картопля.

Крок 4. Засипаємо свинину та картоплю в бульйон, також занурюємо лаврушку – кип’ятимо і варимо близько 20 хвилин, солимо і перчимо.

Крок 5. Паралельно дрібно нарізаємо цибулю і на крупній тертці трьом моркву.

Крок 6. Тонкою соломкою білокачанну капусту шаткуємо.

Крок 7. Протягом 3-4 хвилин пасеруємо моркву і цибулю на розігрітому рослинному маслі.

Крок 8. Коли картопля стала м’якою, закидаємо в жароміцний посуд капусту і обсмажені овочі. Варимо ще 15 хвилин і регулюємо за солі.

Крок 9. Приємного апетиту!